toggle menu

Unikke koncerter

Vores lokaler er blevet gennemrestaureret og vi har den helt store fornøjelse at præsentere Rumors Corner, der giver fantastiske koncerter. Jan Glæsel er manden bag Rumors Corner, som består af en række af landets allerbedste musikere. Til koncerterne er orkestrets blæsersektion udvidet, så der er 15 mand på scenen. Bestil billetter her

Lysekronerne danser og taget letter når SEVEN sætter i gang med det bedste musik fra 80’erne og 90’erne. Dansegulvet fyldes og der bliver skålet og skrålet med på de stærkeste hits som ” Simply the Best” og ”Rabalderstræde”. Bandet SEVEN er de fødte entertainere. Man ved at man har været til en fantastisk koncert når man vågner op med en hæs stemme efter gårsdagen sing-along og er øm i armene efter at have hjulpet til med crowd-surfing. Inviter det gode humør samt badeværelsestenoren og/eller skabssangeren til en fest du sent vil glemme og husk at tage kæresten og vennerne med i byen til en svingom.

Fest & Selskaber

Vores selskabslokaler i Charlottenlund er meget fleksible, så vi finder en løsning der passer til dine behov. Priser & menuer, taler vi om på vores første møde, da ikke alle selskaber/fester er ens. Nogle har mad og vin som topprioritet, andre lægger mere vægt på den efterfølgende fest & dans. Nogle ønsker at tilbyde gæsterne en avec til kaffen, andre vil hellere åbne den efterfølgende bar hurtigt efter middagen. Nogle ønsker at servere en appetizer til velkomstdrinken, andre vil afslutte selskabet/festen med natmad – og så er der dem der vil det hele.

Perfekte lokaler i Charlottenlund

Der er højt til loftet i vores historiske lokaler i lunden. Vi tilbyder nogle helt unikke og spændende rammer for jeres arrangement. Og det er uanset om det er en privat fest eller et stort firmaarrangement. Vi er fleksible, så om det er 20 eller 200 personer gør ingen forskel. Receptioner, jubilæer, kurser, firmafester, bryllupper, konfirmationer, fødselsdage osv. Vi sørger for, at arrangementet bliver en vellykket oplevelse – for såvel dig som vært samt alle dine gæster.

Rammer der passer til alle arrangementer

Fleksibilitet er nøgleordet i Lunden, og vores selskabslokaler byder på mange muligheder. Vi har flere sektioner at tilbyde alt efter hvor mange I er. Er I få, dækker vi op i “Pejsestuen”, bliver i mange skal I sidde i “Gildesalen”. Og ønsker I kun at holde en stående reception, så er “Vinterhaven” måske det rigtige.