toggle menu

Hold din næste konference eller møde iLunden på Charlottenlund Travbane

iLunden er det ideelle sted til din næste konference. Smukt placeret ved Charlottenlund skov i Gentofte på den gamle travbane fra 1899. De smukke og rå lokaler giver dig optimale muligheder for at holde din konference i unikke omgivelser. Og vi ved, hvad der skal til for, at vores mødegæster får en optimal og udbytterig dag. Vi tilbyder alt I Teambuilding så som Golf på vores driving range, gåture I skoven eller ved stranden og meget mere. iLunden ligger charmerende tæt på København, kun 6 km og bus 1a på strandvejen eller Charlottenlund station ligge ganske tæt på. Vores kok Peter laver alt fra bunden og elsker at kræse om kunderne

Vi glæder os til at planlægge jeres arrangement sammen med jer.

Lidt nostalgi

I 1891 blev der taget det første spadestik til det der i dag er Charlottenlund Travbane – Denne bane kendes for i dag som LUNDEN – Nordens ældste bane. Her husere vi I Lunden og ligger bekvemt mellem de to gamle hoved tribuner – ”kaldet konge tribunerne” her kan vores gæster køre helt ind på selve Travbanen, hvor i kan holde bekvemt og ikke skal ud og spadsere. I vil næsten altid opleve liv og hygge, når man besøger Travbanen, altid et par heste der træner eller man får en lille sluder med kuskene.

Formiddag/eftermiddag(op til 3 timer)

Incl. Morgenmad eller kagebord

Pr. pers. 355,-

Halv dag(9-13 / 13-17)

Incl. Morgenmad og frokost, eller frokost og kagebord/kaffe

Pr. pers. 698,-

Dagsmøde(9-17)

  • Incl. Vand/kaffe/the
  • Morgenmad
  • Frokost
  • Kage

Pr. pers. 845,-

Heldags event(9-22)

  • Incl. Vand/kaffe/the
  • Morgenmad
  • Frokost
  • Kage
  • Middag

Pr. pers. 1175,-

Start med at bryde isen hos dine deltagere

Lad dine konferencegæster starte eller slutte dagen med en gang golftræning 50m fra vores lokaler, vi kan tilbyde 1 time til 150,- pr. deltager

Kun 5000,- ved 40 personer

Hvad er der på menuen?

Hos i Lunden går vi op i kvalitet. Derfor bruger vi kun de bedste råvarer til vores menuer, som vi tilpasser i hver sæson, så det altid er friskhed og smagfuldhed som står på menuen. Vi ser frem til at kredse for dig og dit selskab.

Se menu

TEAMBUILDING ILUNDEN

Konferencer i Lunden tilbyder også teambuilding. Vi samarbejder med de bedste i branchen og kan tilbyde et udvalg af øvelser. iLunden ligger midt i skov og tæt ved strand og råder over Golf iLunden som er en driving range så det er kun fantasien som sætter grænser.